C# OBJECT KULLANıMı NO FURTHER MYSTERY

C# Object Kullanımı No Further Mystery

C# Object Kullanımı No Further Mystery

Blog Article



C# programlama dilinde Object kullanmaı epey önemlidir ve selim bir şekilde anlaşılması gerekmektedir. İşte C# Object kullanımıyla ilişkin kapsamlı bir kılavuz:

HotkeyField=Bir birleşimi yahut kol hızlı bir şekilde bir fiil görüntülemek üzere kullanıcıların sağlayan bir kısayol tuşu kullanılmak üzere tuş vuruşu girmesini sağlayan bir hot anahtar vadi.

Button'un tıklanma vakasında, data işleme kodunu çağırabilir ve kullanıcının girdiğini verileri ustalıkleyebilirsiniz.

“Drawed Circle” ifadesi, MyShape dershaneında yan kayran ve override edilen Draw metodundan geliyor. Diğer üç satır ise MyShape dershaneına geçerli arayüzden gelen metotlardan geliyor.

C# Eğitim Seti sayfasındaki OOP başlığı şeşnda görev düz tüm dersleri bâtıneren tenha bir proje hazırladığımda hem burada dersini yazacağım hemde bağımlı ki github üzerinden paylaşacağım.

Bu tip uygulamalarda, kullanıcı arabirimi elemanlarının ahenkli bir şekilde yerleştirilmesi ve birleştirme edilmesi önemlidir ve tableLayoutPanel bu ihtiyaca yanıt verebilir.

Listbox1 nesnesine eklediğimiz satır, MyShape klasında virtual olarak tanımlanan ve MyCircle klasında override edilen metottur.

Buna cevap, korumalı bir derslik özge sınıfların ondan türetilmiş olmasına onay vermez. Henüz aşkın haber midein bkz . Soyut ve Korumalı Sınıflar ve Klas Üyeleri.

C# List Elbette Kullanılır?. Dersimiz ile C# eğitimlerimize devam ediyoruz. C Sharp List verileri veya nesneleri listelememizi sağlamlar. çabucak hoppadak herşeyin listesini yapabiliriz. Örneğin textbox…

Text                           : Burası formun üstteki yazkaloriı değustalıktirmemizi sağlar.

Burada, MyShapeWorks adlı Interface ‘i mideeriisnde 3 kıta C# Object Kullanımı metot dünya almaktadır. Bu metotları, Polymorphism ile kullanacağımız sair türetilmiş sınıflarımız ile alay malay kullanacağız.

                     True;Makaslamaklan yazı texbox'un duvarına ulaştığında bi zir satıra geçer.

Maslahat burada iki pare nesnenin oluşturulması bileğil, Singleton paternine karşın ansızın okkalı nesnenin oluşturulabilme ihtimalidir. Bunun sebebi, Singleton tasar çizimını uyguladığımız sınıfa meydana getirilen talepler farklı Threadlar üzerinden gerçekleştiriliyorsa şayet ‘nesne == null’ yoklamaüne T bir zamanlar ansızın okkalı(n sayı) dileme ulaşabilmekte(belki) ve bu eşzamanlı ulaşan taleplerin her biri ‘true’ olarak if koşullarından geçerek nesne üretim scopeuna erişebilmektedirler. Daha sadık bir ifadeyle erişebilme ihtimaline sahiptirler.

Şimdi projeme bir klasör ekliyorum ve namına Interface makaslamakversiyon. Klasör üzerinde sağ tık yapıp Add diye bir New Item diyorum ve bir Interface ekliyorum.

Report this page